Menús dilluns a dissabte
Contacta
Toggle navigation
Menús dilluns a dissabte
Contacta
Dilluns 18 de Març
Primer plat
Arròs a la Cubana ( V ) (SG)
Remenat d'Espàrrecs i Ceba ( V ) (SG)
Espaguetis a la Bolonyesa
Crema de Verdures ( V ) (SG) (SL)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Llom a la Taronja
Quart de Pollastre al Forn amb Curry i Verduretes
Lasanya de Carn
ALTRES OPCIONS
Dimarts 19 de Març
Primer plat
Amanida "Houston" (V)
(amanida de pasta, verdures...)
Tortiglioni a la Boscaiola
(bacón, xampinyons I tomàquet caramelitzat)
Pèsols Ofegats "Esperalba"
Crema de Verdures ( V ) (SG) (SL)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Carbonada de Vedella
Daus de Pollastre a la Mostassa
Gall de Sant Pere al Forn
(Peix al forn amb patates)
ALTRES OPCIONS
Dimecres 20 de Març
Primer plat
Bomba "Patata i Carn Picada"
Amanida d'Estiu
(patata, ou dur, p.verd, tomàquet, tonyina)
Rigatoni a la Calabrese
(carn picada, salsa tomàquet, parmesà...)
Crema de Verdures ( V ) (SG) (SL)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
LLibret de Llom amb Formatge i Pernil Dolç
Petxugues de Pollastre a la Maria Jose
Escalopins de Vedella a la Marsala (SL)
ALTRES OPCIONS
Dijous 21 de Març
Primer plat
Llenties Estofades
Farfalle amb Ceps ( V )
Truita de Carbassó ( V )
Crema de Verdures ( V ) (SG) (SL)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Paella (SG) (SL)
Rollets de Pollastre i Bacón amb Patatetes
Bacallà a la Llauna (SG) (SL)
Bacallà Fregit amb Verduretes (SL)
Pollastre amb Patata i Ceba al Forn (SG) (SL)
(Cuixa)
ALTRES OPCIONS
Divendres 22 de Març
Primer plat
Huevos de Doña Paz ( V )
Cigrons a la Catalana
Fetuccini amb Porros i Xampinyons ( V )
Rissoto de Bolets ( V )
Crema de Verdures ( V ) (SG) (SL)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Fideuà (SL)
Jarret de Vedella amb Peres
Musaka ( V )
(lasanya d'alberginia)
Pollastre amb Patata i Ceba al Forn (SG) (SL)
(Cuixa)
ALTRES OPCIONS
DEMANAR MENÚ